Ondernemerschap

Ormer ICT voegt ook Sparta toe aan indrukwekkende klantenportefeuille

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft de leidende positie in het betaald voetbal verder versterkt. Het IT-bedrijf uit Schiedam heeft Sparta Rotterdam toegevoegd aan het indrukwekkende klantenportefeuille, dat inmiddels bestaat uit twee derde van alle clubs uit de Eredivisie.

Sparta Rotterdam en Ormer ICT hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de levering van ticketingplatform Tymes4. Dit platform is een aantal jaar geleden ontwikkeld door Ormer ICT en is ontstaan vanuit de behoefte van betaald voetbalclubs (BVO’s) om hun ticketingprocessen te professionaliseren op het gebied van digitalisatie en fan experience.

Platform voor (zakelijke) fans
Supporters van Sparta kunnen met ingang van 2024 in een nieuwe online omgeving hun kaarten kunnen kopen en hun seizoenkaarten verlengen. Onderdeel van de samenwerking is dat seizoenkaarthouders van Sparta in 2024 hun seizoenkaart kunnen doorverkopen aan een andere fan wanneer zij niet in staat zijn aanwezig te zijn bij een thuiswedstrijd. Naast een nieuwe online ticketshop voor fans komt er bovendien voor de zakelijke achterban een portaal waarmee zij toegang hebben tot hun business tickets (en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen).

Sparta ‘erg verheugd’
Thomas Overdevest, coördinator ticketing van Sparta Rotterdam: ‘We zijn erg verheugd om een meerjarige overeenkomst af te sluiten met Ormer ICT en het ticketingplatform Tymes4 te gaan gebruiken na de winterstop. Tymes4 heeft zich bewezen als platform en gaat ons extra mogelijkheden geven om de processen rondom ticketing te verbeteren.’

Vlak bij hoofdkantoor Ormer ICT
Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, is erg enthousiast over de samenwerking met Sparta: ‘Sparta Rotterdam is natuurlijk een prachtige club en de oudste profclub van Nederland met een mooie historie. Gelegen op een steenworp afstand van ons hoofdkantoor, jaagden wij natuurlijk al langer een samenwerking na. Fantastisch dat dat nu eindelijk is gelukt. Wij zijn erg blij met het vertrouwen en kijken uit naar de samenwerking!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws