Ondernemerschap

Ormer ICT zet ook ICT’ers van Spaarne Gasthuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland in het zonnetje

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft de geslaagde actie om ICT’ers in de zorg in het zonnetje te zetten een vervolg gegeven bij het Spaarne Gasthuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland. Bij het Spaarne Gasthuis kregen 150 ICT’ers chocolade, bij het Franciscus Gasthuis & Vlietland 130 ICT’ers.

Begin april startte Ormer ICT met deze actie, door ruim 200 gevulde chocolade eieren naar de ICT-afdeling van het Erasmus MC te brengen. ‘Als ICT-partij vinden wij het belangrijk om de ICT’ers in de zorg juist nu even extra aandacht te geven’, aldus algemeen directeur Jan Willem Jongebreur.

‘Wij vinden het als ICT’ers fantastisch hoe alle ondersteunende diensten op de achtergrond ook heel hard werken om alle zorg mogelijk te blijven maken.’

Lees ook: Ormer ICT bedankt ICT’ers in de zorg

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws