Ondernemerschap

Overweldigende belangstelling boksinterland Nederland – Cuba

Rotterdam Topsport - Rotterdam

De organisatie van de boksinterland Nederland – Cuba op 12 november in de Cruiseterminal in Rotterdam heeft vanwege overweldigende belangstelling besloten en herindeling van de zaal te maken. Hierdoor kunnen er nog tien extra hoge zittafels bijgeplaatst worden.

De in eerste instantie geplande 65 tafels zijn volledig uitverkocht. De tien extra tafels (voor tien personen) zijn al in de verkoop gegaan en kosten 500 euro per stuk (ex. BTW). 

De sterkste boksers uit Nederland en Cuba komen in de ring tijdens deze interland. Tot het Cubaanse team behoren maar liefst drie boksers die dit jaar in Hamburg wereldkampioen zijn geworden.

Ook de losse verkoop van een beperkt aantal kaarten is van start gegaan. De kaartverkoop is in handen van Hearts Sports BV. Informatie en reserveringen via: info@hearts-sports.com.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws