Ondernemerschap

Palm Fruits BV neemt Felix Cohen over

03-06-20

Het in 100% gezonde en natuurlijke voeding gespecialiseerde Palm Fruits neemt de gerenommeerde merknamen en alle activiteiten van Felix Cohen, Douwes en Hugonuts over.

Felix Cohen is ruim 140 jaar een begrip als importeur van noten, zuidvruchten en trendy snacks en levert aan de industrie, groothandel en horeca. Voor Dirk Jan van Dijk, algemeen directeur van Palm Fruits BV, is Felix Cohen al jaren de gewenste aanvulling voor Palm Fruits: 'Wij zijn groot geworden met onze Medjoul Dadels en vleesvervangers en zochten naar schaalgrootte. Wij hebben de ambitie marktleider te worden in alles wat met natuurlijke voeding te maken heeft. Felix Cohen beschikt, naast de reeds genoemde merken, ook over een Bio Lijn en producten zonder toegevoegde suikers, zoals chocolade. Kortom, een perfecte match met naar onze mening alleen maar voordelen.'

Palm Fruits is een internationale organisatie die naast dadels onder andere ook een uitgebreide productlijn voert onder de naam Naturally Good.
De focus bij Palm Fruits ligt er vooral in een bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Hierbij staan het voeren van een gedegen, transparant beleid en innovatie voorop.

Meer nieuws