Ondernemerschap

The Party Group opent de Spaanse Poort: leven en laten leven!

The Party Group - Rotterdam

Spaanse Poort is de nieuwe zaak van The Party Group in de Oude Haven, een unieke mix van traditionele en moderne elementen in een Spaanse ambiance. Hun motto is leven en laten leven. En dat doe je samen!

Het concept is ontstaan uit liefde voor de Spaanse keuken, opgericht door twee Nederlandse horecaondernemers. Zij hebben niet alleen passie voor de Spaanse keuken maar ook voor de Spaanse cultuur. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het kleurrijke interieur. Ook het exterieur wordt deze zomer omgetoverd tot Spaanse patio.

De chef-koks van de Spaanse Poort nemen de herkomst van gerechten als uitgangspunt maar wel met een persoonlijke touch. Denk aan Paella de Pescado, Berberechos en Zeebaars. Overigens kun je op vrijdag en zaterdag ook terecht voor een dansje en een drankje.

De Spaanse Poort ligt naast de karakteristieke bogen op de Oude Haven. Omringd met historische schepen waan je je je vanuit de oudste haven van Rotterdam toch echt in Spanje. Alleen nog een zwoele zomeravond en meer heb je niet nodig.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws