Ondernemerschap

Perfect Groep en Friends in Business verlengen samenwerking

Perfect Groep - Gouderak

Directeur Wim van Merkensteijn van Perfect Groep en Friends in Business verlengen hun samenwerking voor het komende jaar.

Het Schiedamse Perfect Groep is opgericht in 1955 en gestart als eenmanszaak in reclameservice, maar inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van multimediale marketing en communicatie.

Perfect Groep ontzorgt in communicatie voor al haar opdrachtgevers. Dit doen zij vanuit hun duidelijke visie op relatiebeheer. Met ruim 65 jaar ervaring en met de meest geavanceerde technieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Al jarenlang verzorgen zij diensten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. 

Het dienstenaanbod van Perfect Groep is ingedeeld in drie expertises: Marketing, Webshop en Print & Mail. Onder deze expertises vallen diverse diensten volledig gefocust op de behoeftes van de opdrachtgevers. 

In september was Wim van Merkensteijn aanwezig bij een businesslunch in Kaat Mossel. Wij spraken met hem natuurlijk over zijn bedrijf én zijn grote liefde Feyenoord.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws