Ondernemerschap

Peter Blangé (Rotterdam Topsport) in RUR Lunchbreak: ‘In 2021 een paar heel mooie topsportprogramma’s hosten in de stad’

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Oud-volleyballer Peter Blangé was deze week te gast in RUR Lunchbreak. Een half jaar is hij directeur van Rotterdam Topsport. ‘Een interessante baan en verre van saai’, zegt hij in gesprek met Jan Dirk Stouten en presentator Frank Vijg.

De sportwereld ligt stil in Nederland vanwege de coronacrisis, maar toch blijft Blangé positief. 'We moeten kijken naar wat er nog wel kan in plaats van blijven janken over wat niet kan. Daar worden we niet enthousiast van en het schijnt ook heel slecht voor de geestelijke gesteldheid te zijn. Ik denk dat we binnen een paar maanden toch wel goed nieuws kunnen brengen. Dat wij in 2021 een paar heel mooie topsportprogramma's in de stad gaan hosten.'

Kijk hieronder naar de compilatie van RUR Lunchbreak met Blangé. De hele uitzending is terug te vinden op de website van partner Recht uit Rotterdam (RUR). 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws