Ondernemerschap

Peter Reulen (Ormer ICT): ‘Ik loop de marathon van Rotterdam graag nog eens’

Ormer ICT - Schiedam

Op zondag 10 april staat de NN Marathon Rotterdam weer op het programma. Peter Reulen, directeur outsourcing bij Ormer ICT, staat als toeschouwer aan de kant, nadat hij afgelopen oktober zelf voor het eerst meedeed. ‘Helaas heb ik tijdens die editie een blessure opgelopen aan mijn knie. Maar gelukkig heb ik ‘m wel uitgelopen!’, vertelde Reulen tijdens de businesslunch van Friends in Business in restaurant Joelia.

Reulen kijkt met veel plezier terug op zijn marathondebuut. ‘Het was een prachtige dag met fantastisch weer. Overal staan mensen langs de kant; daar stond ik wel van te kijken. De hele stad staat op z’n kop. Als m’n knie het toelaat, zou ik zo graag nog eens meedoen,’ aldus de sportieveling, die naast hardlopen ook aan fietsen, cardioboksen (drie keer per week) en fitness doet.

De Kuip als tweede thuis
Het mooiste stukje van de marathon? ‘Het gedeelte bij De Kuip. Dat is in het begin van het parcours, dus dan moet je nog heel lang. Maar het is fantastisch om langs het stadion te rennen. Het is een tweede thuis voor mij. Ik zit daar elke thuiswedstrijd van Feyenoord, kom er al twintig of dertig jaar. Ik ben blij dat we er nu weer bij kunnen zijn, nadat we door corona veel wedstrijden thuis hebben moeten kijken.’

Lees ook: Ormer ICT brengt inspirerend bezoek aan de Kuip

Reulen is zeker niet de enige sportliefhebber bij Ormer. ‘We hebben een hele leuke groep mensen, die allemaal heel erg van sport houden. We zijn ook een sportief bedrijf, organiseren bijvoorbeeld schaatsclinics en activiteiten rondom het ABN Amro tennistoernooi. Ik ken alleen geen collega’s die ook de marathon hebben gelopen, dus daar kan ik lekker mee pronken. We hebben wel collega’s die schaatsmarathons doen. Maar laat mij maar lekker lopen!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws