Ondernemerschap

PLG Concepts BV steunt het Nederlands dovenelftal

PLG Concepts - Rotterdam

Pim Blokland en Laurain Engel van PLG Concepts BV steunen het Nederlands dovenelftal. In korte tijd is dat team gestegen van de 21ste naar de 7de plaats op de wereldranglijst en mag het meedoen aan de Deaflympics. ‘Toen dit team bij ons kwam waren we erg onder de indruk van hun gedrevenheid’, vertelt Engel.

‘Pim en ik besloten al snel wat wij dit team wilden kleden met Klupp Sportswear en zorg wilden dragen voor een prachtige uitstraling op het veld, maar ook daarbuiten. Eigenlijk zijn we direct aan de slag gegaan om prachtige shirts en een hoodie te ontwikkelen voor de hele selectie. Met een krachtige oranjeleeuw als middelpunt’, aldus Engel.

De reactie van de spelers was voor Blokland en Engel de bevestiging dat zij de juiste keuze hadden gemaakt. ‘Zoveel emotie, we kregen gewoon kippenvel. Woorden schieten te kort om uit te leggen wat het betekent dat ons team dingen maakt waar mensen ontroerd van raken.’

Steun nodig

Het Nederlands dovenelftal heeft geld nodig om in mei deel te nemen aan de Deaflympics in Brazilië. ‘Wij steunen deze ploeg. Ga snel naar www.kluppsportswear.nl en bestel het shirt van het Nederlands team of een coole hoodie. De opbrengst gaat volledig naar de KNDSB’, besluit Engel van PLG Concepts.

Dit artikel wordt u aangeboden door

PLG Concepts

“We don’t only make things beautiful. We make them work”

Meer nieuws