Ondernemerschap

Prachtig partnership SERIS Nederland en 4Consult

SERIS Nederland - Dordrecht

Een prachtige samenwerking tussen SERIS Nederland en 4Consult, twee partners van Friends in Business. De bedrijven gaan samenwerken op het gebied van cyber security.

‘Het begon met een goed gesprek tijdens de Rotterdam Footgolf Trophy met Friends in Business bij Golfcenter Seve, maar deze week is daadwerkelijk een handtekening gezet’, vertellen Pieter van den Herik (SERIS) en Peter Swaneveld (4Consult) tevreden. SERIS Nederland en 4Consult bundelen de krachten om een uitgebreider dienstenpakket aan te kunnen bieden op het gebied van cyber security.

Met veel partners was Friends in Business in september van het vorig jaar te gast bij Golfcenter Seve voor de Rotterdam Footgolf Trophy, georganiseerd door EMboost van Wim Jansen en Seve. Swaneveld (foto, derde van rechts) en Van den Herik (foto, rechts) spraken daar voor het eerst met elkaar over een mogelijke samenwerking.

Directeur Aad de Vries van SERIS Nederland was vorig jaar nog te gast in Studio Friends in Business om met presentator Jan Dirk Stouten te praten over het beveiligingsbedrijf uit Dordrecht.

Lees ook: Studio Friends in Business: Aad de Vries (SERIS Nederland)

En Koen Jansen, salesmanager van 4Consult, stond enkele maanden geleden nog voor onze camera tijdens een businesslunch in het Zalmhuis van horecaondernemer Herman Hell.

Lees ook: Koen Jansen (4Consult): ‘Ik krijg heel veel vrijheid om dingen te doen’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws