Ondernemerschap

Prachtige samenwerking Dudok en UBN in nieuwe magazine: ‘UBN snapt wat wij zoeken’

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

Het walhalla van taartminnend Nederland ligt in Barendrecht: de bakkerij van Dudok. Sinds een jaar maken ze er dankbaar gebruik van de flexwerkers van UBN Uitzendbureau (Laan op Zuid 484, Rotterdam). In ons nieuwe magazine een verhaal met Jerry de Puijker (hoofd bedrijfsbureau bij Dudok Patisserie) en Britt Groen-Timmers en Jasper van Oorsouw van UBN.

Ook al was Dudok Patisserie in 2020 nog geen klant van UBN, het bedrijf kwam er met Sinterklaas wel chocoladeletters brengen. ‘Dat laat toch een bepaalde indruk achter. UBN kreeg van ons wel de gunfactor. We hielden contact en toen we in juni 2021 productiemedewerkers nodig hadden, belden wij UBN. En dat doen we nog steeds. Ze krijgen het zelfs in deze krappe arbeidsmarkt altijd voor elkaar om uitzendkrachten te leveren’, zegt Jerry.

Lees ook: Nieuwe rol voor Jasper van Oorsouw bij UBN Uitzendbureau

Jasper: ‘We stoppen simpelweg niet voordat we het geregeld hebben. Krijgen we potentiële kandidaten overdag niet te pakken, dan gaan we gewoon ’s avonds bellen.’ Jerry: ‘UBN snapt ook wat we zoeken. Ze komen langs om te ervaren hoe het is om hier te werken. Het contact met UBN is veel opener en persoonlijker dan met andere uitzendbureaus.’ 

Het hele verhaal over UBN Uitzendbureau Rotterdam in ons komende magazine. Wij lanceren dat nummer komende maandag in het Zalmhuis.

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws