Ondernemerschap

Nieuwe rol voor Jasper van Oorsouw bij UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

Jasper van Oorsouw wordt Salesmanager regio West van UBN Uitzendbureau. ‘Ik ben nu ruim 5,5 jaar werkzaam binnen UBN voor de regio Rotterdam als accountmanager. Naast deze mooie regio ga ik me nu ook focussen op de regio Almere en Amsterdam’, zegt hij.

UBN Uitzendbureau heeft in de regio West drie prachtige locaties. In Rotterdam is het bedrijf gevestigd op de Laan op Zuid, met Britt Groen-Timmers als vestigingsmanager.

Van Oorsouw: ‘Zijn er interessante vraagstukken in jullie omgeving als het gaat om personeelsbeleid? Ik kom dan graag langs voor een gesprek.’

Eind vorig jaar was Van Oorsouw aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel. Wij spraken destijds uitgebreid met hem over zijn werk. ‘Ik vind het elke dag weer leuk om vanuit Made naar Rotterdam te gaan. Om bij bedrijven te zitten en mensen een leuke baan te bezorgen.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws