Ondernemerschap

Prodex richt nieuwe BV op en komt binnenkort met nieuwe website

28-01-20

Veel ontwikkelingen bij Prodex in de eerste weken van 2020. Het bedrijf heeft onlangs de huisstijl aangepast, komt eind februari met een compleet nieuwe website en richt binnenkort ook een nieuwe BV op: Prodex Consultancy, talentmanagement en consultancy op maat.

Prodex levert al jaren maatwerk op het gebied van het opleiden van technici en operators binnen diverse sectoren. Deze ervaringsjaren hebben een grote hoeveelheid kennis opgeleverd over talentmanagement en verbeterprocessen. Door de opgedane kennis te delen en in te zetten, kan Prodex de productiviteit en motivatie van werknemers bevorderen. 

Prodex Consultancy gaat trainingen en coaching verzorgen op zowel werk als niet werk gerelateerde vlakken, zodat werknemers praktische tools aangereikt krijgen om daarmee op het werk aan de slag te gaan. ‘Daarnaast bieden wij oplossingen op maat voor consultancy gerichte vraagstukken. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor de begeleiding van werknemers die een opleiding volgen’, aldus Tineke de Wit, sinds enkele weken commercieel directeur van Prodex.

Lees ook: Nieuwe functie Tineke de Wit (Prodex): '2020 kan voor mij niet mooier beginnen'

Meer nieuws