Ondernemerschap

Richard Schot (Blis Digital): ‘Plaats in Emerce 100 bevestiging van onze kwaliteit’

Blis Digital - Rotterdam

Blis Digital is opgenomen in de Emerce 100, dé lijst met de beste bedrijven in e-business. ‘We zijn zeer vereerd om, wederom opgenomen te zijn in de Emerce 100 als één van de beste e-business bedrijven van 2023. Deze erkenning is een bevestiging van de kwaliteit en inzet van ons team om onze klanten en partners te voorzien van de best mogelijke mission critical software producten,’ zegt CEO Richard Schot.

Blis Digital bedenkt, bouwt, en beheert in gespecialiseerde teams digitale oplossingen waarmee partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. ‘Bij Blis Digital werken wij aan grote innovatieprojecten,’ aldus Richard. ‘Projecten die diep ingrijpen in de kern van een bedrijf of organisatie. Daarin nemen wij verantwoordelijkheid voor technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen we door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes.’

Lees ook: Blis Digital en Medscan: ‘Positieve impact maken met slimme softwareoplossingen voor de gezondheidszorg’

Emerce 100 is een imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, die gevraagd worden naar de prestaties van leveranciers. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en biedt organisaties houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche. Deze lijst met niet 100, maar 559 bedrijven wordt jaarlijks samengesteld door het toonaangevende digitale platform Emerce.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Blis Digital

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

Meer nieuws