Ondernemerschap

Richard van der Eijk toegetreden tot Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Richard van der Eijk is toegetreden tot de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport. Met zijn komst bestaat de Raad van Toezicht uit zes leden.

De leden hebben affiniteit met Rotterdam, (top)sport en het bedrijfsleven. Ze ondersteunen, adviseren en houden toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken van onze stichting.

Van der Eijk, Director Communications & External Affairs bij Havenbedrijf Rotterdam, is voorgedragen door de gemeente en neemt de zogenoemde "gemeentezetel" in. 'Door zijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie en het (Rotterdamse) bedrijfsleven is hij een zeer gewenste aanvulling voor de Raad van Toezicht', meldt Rotterdam Topsport.

'Ik vind het belangrijk om vanuit mijn ervaring de topsport en sportevenementen in Rotterdam te ondersteunen', zegt Van der Eijk. 'Omdat die een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de stad en het welzijn van haar bewoners.'

Foto: Rotterdam Topsport

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws