Ondernemerschap

Rick van der Poel (M&P Groep): ‘Fijn dat ik tijdens deze crisis op mijn vader terug kan vallen’

M&P Groep - Dordrecht

Rick van der Poel werkt bij M&P Groep samen met zijn vader Ruud van der Poel. Er komt een dag dat de twintiger het in Dordrecht gevestigde bedrijf definitief overneemt. ‘Maar ik ben blij dat ik samen met mijn vader de leerpunten uit deze coronacrisis kan halen.’

'Ruud heeft er meer meegemaakt en hij zegt ook altijd: deze overleven we ook wel weer. Voor mij is het als startende ondernemer fijn dat ik op mijn vader terug kan vallen. Dat we er samen onze schouders onder zetten', aldus Rick in Studio Friends in Business aan tafel bij Jan Dirk Stouten.

Eerder vertelde Rick van der Poel al dat de M&P Groep meedenkt met klanten om samen door de crisis heen te komen. 'Wij vinden het belangrijk om samen te werken. Juist in deze tijd.'

Lees ook: Rick van der Poel (M&P Groep): ‘Denken mee met onze klanten om samen door de crisis te komen’

Kijk hieronder naar een deel van de uitzending van Studio Friends in Business met Rick van der Poel. De hele uitzending is hier terug te vinden. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

M&P Groep

Als groepsholding faciliteert M&P Industries B.V. haar diverse werkmaatschappijen op verschillende gebieden, zoals algemeen beleid, toekomstvisie, administratie en financiering, human resources, certificeringen etc. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening die zij bieden.

Meer nieuws