Ondernemerschap

Riewing van Eerden (Handelsbanken): ‘Wil jij je onderscheiden……dan zoeken we jou’

Handelsbanken - Barendrecht

Handelsbanken wil verder groeien en is daarom op zoek naar een Account Manager Support. Riewing van Eerden (kantoordirecteur Handelsbanken) legt graag uit wat er leuk is aan zijn kantoor: ‘Als je je wilt onderscheiden, moet je dingen anders doen. Wij hebben een persoonlijke benadering; we kennen al onze klanten.’

Van Eerden (foto, links): ‘De accountmanager support die wij zoeken moet een gevoel van service hebben en graag aan lange termijn relaties bouwen. En natuurlijk energie krijgen van overzicht bewaken en nauwkeurig werken.’ Het kantoor Rotterdam heeft een zakelijk en particulier team. Het zakelijke team zoekt versterking. De accountmanager werkt samen met zo’n vijftien collega’s.

Een platte organisatie, een prettige sfeer en een inclusieve werkomgeving. Wie wil dat niet? Als jij graag een spin in het web bent en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebt, lees dan even verder in de vacature van Handelsbanken Rotterdam. Daar wordt uitvoerig beschreven wat Handelsbanken te bieden heeft, hoe het er aan toe gaat op kantoor Rotterdam en wie ze precies zoeken.

Lees hier de vacature voor accountmanager support bij Handelsbanken Rotterdam

Dit artikel wordt u aangeboden door

Handelsbanken

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven.

Meer nieuws