Ondernemerschap

Rijkse accountants & adviseurs nieuwe partner Friends in Business

Rijkse accountants & adviseurs - Barendrecht

Rijkse accountants & adviseurs heeft zich aangesloten bij Friends in Business. Dit in 1955 opgerichte bedrijf heeft vestigingen in Barendrecht en Zeeland. ‘Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk’, zegt vennoot Martin van der Bok.

‘Door een sterke IT-focus en gekoppelde digitale informatiesystemen is een tijdrovende administratie verleden tijd’, legt Van der Bok uit. ‘Je weet als ondernemer altijd hoe je er financieel voor staat met grip op je onderneming. Met onze dienstverlening van MKB Boekhoudservice ontzorgen wij onze klanten zelfs geheel administratief op locatie of in deze tijd op gepaste afstand.'

Rijkse accountants & adviseurs is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen opdrachtgevers een beroep op Rijkse voor assurance-werkzaamheden, zoals de (wettelijke en vrijwillige) controle van jaarrekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken. 

In maart schuift Van der Bok in Studio Friends in Business aan bij Frank Vijg en Jan Dirk Stouten om te praten over Rijkse accountants & adviseurs. In het voorjaar staat hij ook in ons nieuwe magazine. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rijkse accountants & adviseurs

Meer nieuws