Ondernemerschap

Robert Jan van Leeuwen (0 Entropy) over curling: ‘Het klinkt suf, maar het is echt moeilijk’

0to9 Values-Driven Creativity - Rotterdam

Ook deze maand organiseerde Friends in Business weer een businesslunch, bij Hotel & Restaurant De Arendshoeve in Bergambacht. Aan tafel ging het veel over sport, met name atletiek. Robert Jan van Leeuwen van 0 Entropy liep de marathon ooit zelf, maar heeft ook een andere passie: curling. ‘Begonnen met drie ondernemers die een keertje bier zaten te drinken’, lacht Van Leeuwen.

‘Inmiddels vijf of zes jaar geleden zijn we gestart. Het klinkt heel suf, maar curling blijkt toch moeilijk te zijn. Wil je het goed doen, is het zelfs echt moeilijk. En de competitie is enorm, heel grappig.’

Van Leeuwen is een sportliefhebber. ‘Ik vind elke sport leuk, ik ben zeer competitief ingesteld. Of het nou wedstrijdzeilen, hockey of de marathon lopen is. En ik vind het leuk om met deze gasten dit te doen en te zien hoe iedereen toch fanaat wordt. Het is fun.’

Over 0 Entropy:

0 Entropy helpt organisaties te ontwikkelen door persoonlijke waarden van medewerkers te verbinden met de waarden van de organisatie. Zo slaan zij de brug tussen medewerkers en doelen. Hierbij maken (denkbeeldige) scheidslijnen plaats voor echte ontmoetingen en gesprekken over wat er werkelijk toe doet.

Het resultaat? Organisatiedoelen worden persoonlijke doelen en andersom. Werk wordt plezier en krijgt betekenis. Wat de organisatie extern belooft, wordt intern waargemaakt. Er komt beweging!

Dit artikel wordt u aangeboden door

0to9 Values-Driven Creativity

0to9 Values-Driven Creativity helpt organisaties te ontwikkelen door persoonlijke waarden van medewerkers te verbinden met de waarden van de organisatie.

Meer nieuws