Ondernemerschap

Robert van Dommelen: “Ik ga door waar andere stoppen!”

Dynamice - Rotterdam

In het komende magazine van Friends in Business een verhaal met de Robert van Dommelen. Je moet lef hebben om in een Ola-gedomineerde markt een gloednieuw waterijsmerk te lanceren. ‘We zijn geen Unilever. Onze marketingmiddelen zijn beperkt. Maar van niets iets willen maken, dat zit in mij’, zegt directeur Robert van Dommelen van Dynamice dat op grens Rotterdam-Capelle aan den IJssel is gevestigd. ‘Ik ga door waar anderen stoppen.


‘Ik begon bij Dynamice vlak voor de coronapandemie. Het regende annuleringen in festivalland. De timing was hoogst ongelukkig. En tegelijkertijd ook weer niet. Doordat alles stil lag, konden we het verleden wegpoetsen en opnieuw beginnen. Tijdens de lockdown zijn we op zoek gegaan naar
een andere waterijsfabriek, en deze hebben we gevonden in Roermond. Samen met Dedert IJs hebben we de receptuur doorontwikkeld. Na corona hadden we een futureproof ice-stick zonder toegevoegde suikers met een verbeterde smaak en een nieuwe look and feel!

Het hele verhaal met Robert van Dommelen staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Die editie presenteren wij op maandag 20 november in The Boathouse in Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dynamice

Dynamice Energy ice-sticks zijn superlekkere waterijsjes met een guarana energieboost!

Meer nieuws