Ondernemerschap

Roda JC kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Ormer ICT - Schiedam

Ook de Limburgse voetbalclub Roda JC verbindt zich aan Tymes4, het ticketingplatform van Ormer ICT. Beide partijen hebben een overeenkomst gesloten voor de komende drie jaar. Veel Nederlandse clubs maken al gebruik van dit platform van Ormer ICT.

Met Tymes4 zet Roda JC een grote stap in de verdere professionalisering van de kaartverkoop, zowel voor de publieke als zakelijke tribunes. 'De integratiemogelijkheden met randsystemen, focus op digitale dienstverlening en het realiseren van efficiency in de backoffice waren belangrijke redenen om voor Tymes4 te kiezen', aldus Martijn Wismans, algemeen directeur van Roda JC Kerkrade.

Fanbeleving
Ormer ICT, de organisatie achter het ticketingplatform, ziet in deze samenwerking een bevestiging dat steeds meer clubs vanuit een bredere visie naar kaartverkoop kijken. Daar waar ticketing voorheen vaak vanuit veiligheid benaderd werd, zien we nu op alle niveaus dat men naar ticketing kijkt als iets dat bijdraagt aan de totale fanbeleving.

Lees ook: FC Groningen kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, vertelt: 'We hebben Roda JC leren kennen als een ambitieuze en realistische voetbalclub, met een duidelijke visie en dan met name op het gebied van fanbeleving, data, service en integratie. We kijken enorm uit naar deze samenwerking!'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws