Ondernemerschap

Rogier van Heeswijk (RoX Legal) in nieuwe RoXCast in gesprek met Rob Uytdewilligen (AGIN)

Rox Legal - Rotterdam

Rogier van Heeswijk van RoX Legal ontvangt in een nieuwe RoXCast Rob Uytdewilligen van AGIN Timmermans. Een dynamisch gesprek tussen partners van Friends in Business. Met notaris Rogier bespreekt Rob de verwachting dat meer bedrijven en particulieren het financieel lastiger krijgen, aangewakkerd door de actuele stijgende energieprijzen en personeelstekorten.

Luister hier naar de RoxCast van Rogier van Heeswijk met Rob Uytdewilligen via Spotify of kijk hieronder via YouTube. RoX Legal werkt nauw samen met AGIN als het gaat om veilingen en vorderingen, dus bereid je voor op een dynamisch gesprek tussen twee goede bekenden. Extra aandacht gaat uit naar het goed regelen als je als particulier geld aan een bekende uitleent. Maar ook naar de toegevoegde waarde van AGIN als het gaat om vastgoedbeheer.

Contract verlengd

Rox Legal verlengde afgelopen zomer nog de verbintenis met Friends in Business. Het Rotterdamse bedrijf, gevestigd aan het Weena in hartje Rotterdam, bestaat inmiddels vier jaar. AGIN Timmermans is sinds dit jaar lid van ons communicatieplatform. Rob Uytdewilligen was deze maand aanwezig bij onze businesslunch in restaurant JAQ in Hilton Rotterdam. Voor onze camera vertelde hij over zijn bijzondere band met zijn compagnons.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rox Legal

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Meer nieuws