Ondernemerschap

Rotterdam Business Party ook komende drie jaar in The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

De Rotterdam Business Party vindt ook de komende drie jaar plaats in The Boathouse Kralingen. In 2020, 2021 en 2022 maken Friends in Business, The Boathouse Kralingen én onze partners er net als de afgelopen twee jaar weer een onvergetelijk feest van. ‘Het is een eer voor ons om dit evenement te mogen hosten’, zegt Hendrik van der Wyck in gesprek met Jan Dirk Stouten.

In 2018 was de eerste editie direct een succes, de tweede Rotterdam Business Party in september van dit jaar was nog grootser en mooier. Met een bladpresentatie, interviews, optredens van The Amazing Stroopwafels en Anita Meyer, een walking-dinner, mooie gesprekken en liefst 240 gasten.

Lees ook: Aftermovie Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen

 ‘Voor ons is de Rotterdam Business Party heel belangrijk', vertelt Van der Wyck. 'Veel mensen maken kennis met The Boathouse Kralingen. Als je hier komt, ben je wel onder de indruk van het pand.’

The Boathouse Kralingen blijft ook verbonden aan Friends in Business, eveneens voor een periode van drie jaar. ‘We hebben elkaar nodig. Iedereen heeft elkaar nodig. Je doet niets in je eentje.'

Lees ook: Fotoreportage: tweede editie Rotterdam Business Party

Dit artikel wordt u aangeboden door

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.

Meer nieuws