Ondernemerschap

Rotterdam Topsport en Novotel Rotterdam Brainpark continueren samenwerking

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport en Novotel Rotterdam Brainpark continueren hun langdurige samenwerking. ‘Sinds 1996 zijn zij al één van onze hotelpartners. Een zeer gevestigd topsporthotel dus’, zegt Hans den Oudendammer, directeur van Rotterdam Topsport.

‘Wij vinden het belangrijk om samen met Rotterdam Topsport en haar partners op te trekken om fantastische sport events naar Rotterdam te halen. De topsport evenementenkalender ziet er dit jaar en de komende jaren ook weer goed gevuld uit en daar dragen wij graag aan bij. Wij zijn blij met het continueren van deze langdurige samenwerking’, zegt Thea van de Meerendonk, General Manager Novotel Rotterdam Brainpark.

‘De topsporters en officials van onze Rotterdamse topsportevenementen zijn bij het team van Novotel in zeer goede handen’, vindt Den Oudendammer. ‘De jarenlange ervaring die zij hebben bij het hosten van deze specifieke groepen, is een belangrijke factor in de keuze voor het hotel. Of het nu gaat om kameraanbod, om extra faciliteiten zoals vergaderzalen, of om een bijzondere aanvraag qua sportmaaltijden: altijd wordt er gezorgd voor een passende oplossing. De hotelkamers, met deels uitzicht over de Maas en skyline van Rotterdam zijn comfortabel en wij zijn dan ook zeer trots dat Novotel Rotterdam Brainpark de samenwerking ook voor dit jaar weer heeft verlengd.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws