Ondernemerschap

Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy verlengen samenwerking

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy hebben de samenwerking verlengd. ‘Ogenschijnlijk vanzelfsprekend, maar voor ons is het belangrijk uit te dragen dat het belang, de kwaliteit en impact van een organisatie zoals Rotterdam Topsport verre van vanzelfsprekend is’, zegt Jolanda Jansen, algemeen directeur van Rotterdam Ahoy.

‘Wij realiseren ons dat altijd goed, wanneer we in contact zijn met collega gebouwen in andere steden. De focus die Rotterdam Topsport legt op topsport, atleten en programma’s daaromheen, zijn van belang voor alle sporters en sportliefhebbers in Rotterdam’, vervolgt Jansen.

Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport: ‘In de jaren ’90 mocht ik zelf met de volleyballers regelmatig de strijd aanbinden tegen Cuba, Brazilië en Italië en weet ik wat het is om in een vol Ahoy met meer dan 10.000 enthousiaste supporters te spelen. Mede dankzij ons partnership kunnen we de komende jaren opnieuw volop genieten van Topsport in Rotterdam en sporters en publiek ontvangen in het mooiste sportpaleis van Nederland.’

‘Het ABN AMRO Open, de Zesdaagse, het NKnl, de Korfballeague finale, het WK Shorttrack, het WK Turnen, in oktober dit jaar het WK volleybal vrouwen. Met de geweldige faciliteiten en organisatiekracht van de Ahoy Arena en RTM-stage en crew kunnen we deze topsportevenementen in Rotterdam organiseren en het publiek in een geweldige ambiance laten genieten’, besluit Blangé.

Foto: Rotterdam Ahoy

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws