Ondernemerschap

Rotterdam Topsport en Stadion Feijenoord verlengen samenwerking

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Stadion Feijenoord heeft de samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd. In Brasserie de Kuip tekenden beide sportorganisaties voor een jaar bij.

Met het partnership manifesteren beide partijen zich via het lidmaatschap van de Feyenoord Business Club en de “Supportersclub” van Rotterdam Topsport in elkaars sportieve netwerk.
Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord: ‘Er is weer vervolg gegeven aan de langjarige samenwerking die wij met Rotterdam Topsport hebben. Wij dragen de topsport in deze stad uiteraard een warm hart toe en op deze manier dragen wij ook een steentje bij aan de ontwikkeling van andere sporten dan het voetbal.’

Ook Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) is verheugd: ‘Onze samenwerking dateert uit de periode dat Rotterdam Topsport nog met een klein clubje mensen kantoor hield in catacomben De Kuip. De Kuip en straks de Nieuwe Kuip zijn iconen van de stad die niet mogen ontbreken in onze groep van sponsorpartners. Ook nemen we al weer jaren met veel plezier deel aan de sportieve – en zakelijke activiteiten van de Feyenoord Business Club.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws