Ondernemerschap

Rotterdam Topsport kijkt uit naar Sport Film Festival Rotterdam

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport kijkt uit naar het Sport Film Festival Rotterdam. Voor deze editie, die plaatsvindt van 7 tot en met 10 december, is een recordaantal van 62 sportfilms geselecteerd. Het programma bestaat dit jaar uit een 4-daags online filmfestival (7 tot en met 10 december) en een eendaags fysiek evenement in LantarenVenster (9 december).

Van de geselecteerde films uit meer dan 24 landen gaat het merendeel in première tijdens het festival. Van 7 tot met 10 december 2021 zijn alle films uit de Official Selection online te zien. Online festivalpassen zijn op de website van het Sport Film Festival te verkrijgen. Gedurende vier dagen is elke film op ieder gewenst moment te bekijken.

Op 9 december 2021 vindt het live event plaats in LantarenVenster. Op het programma staan de Internationale Award Show en Special Screenings met de vertoning van een deel van de officieel geselecteerde films. Deze activiteiten vinden plaats met in achtneming van de geldende maatregelen verband houdend met COVID-19.

Rotterdam Topsport is als hoofdpartner verbonden aan het Sport Film Festival Rotterdam. Directeur van Rotterdam Topsport is Peter Blangé (foto).

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws