Ondernemerschap

Rotterdam Topsport start 2022 met drie contractverlengingen

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport is 2022 goed begonnen met drie contractverlengingen. Eneco Zakelijk, JCDecaux en Pegasus Events blijven langer verbonden aan de topsportorganisatie. ‘Daar zijn we heel trots op.’

‘Wij zijn verheugd dat de samenwerking tussen Eneco en Rotterdam Topsport na ruim 22 jaar wederom wordt verlengd. In 2021 heeft Eneco een nieuwe ambitieuze klimaatambitie gepresenteerd om al in 2035 klimaatneutraal te zijn’, zegt Erwin van Gemert, head of sales van Eneco Zakelijk.

‘Wij dragen graag bij aan de promotie voor prominente topsportevenementen in Rotterdam. Ik kijk er enorm naar uit om relaties daarvoor uit te nodigen en de events te bezoeken’, zegt Isabelle Smit van JCDecaux over de contractverlenging met Rotterdam Topsport.

Joris de Vos, eigenaar van Pegasus Events, is eveneens blij met de nieuwe verbintenis. ‘Al jarenlang hebben wij een mooie samenwerking met Rotterdam Topsport. De synergie levert voor beide partijen op een natuurlijke Rotterdamse manier de bekende win-win situatie op.’

Foto: Diana Schultz (Rotterdam Topsport) en Joris de Vos (Pegasus Events)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws