Ondernemerschap

Rotterdamse wethouder Arno Bonte bezoekt IW Zuid-Holland

IW Zuid-Holland - Rijswijk

De Rotterdamse klimaatwethouder Arno Bonte en Karen Janssen (adviseur duurzaamheid) hebben afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan de praktijklocatie van IW Zuid-Holland in Rotterdam.

‘We hebben een inhoudelijk gesprek gevoerd over de energietransitie en het belang van voldoende instroom en doorontwikkeling in de technische installatiebranche om te komen tot realisatie’, zegt directeur Cor van den Heuvel. 

‘Het is mooi om te vernemen dat wij als IW Zuid-Holland voor Rotterdam en de branche een belangrijke stakeholder zijn. Dat maakt mij trots.’

Eerder dit jaar heeft IW Zuid-Holland zich aangesloten bij Friends in Business. ‘Wij zijn het epicentrum van alles wat met installatietechniek te maken heeft’, aldus Van den Heuvel. 

Lees ook: IW Zuid-Holland sluit zich aan bij Friends in Business

IW Zuid-Holland heeft opleidingslocaties in Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk en Leiden. ‘Hierdoor zijn we altijd dichtbij de klant (de technische installatiebedrijven), bij technische talenten en dichtbij wat er in de regio speelt.'

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws