Ondernemerschap

RoX Legal sluit naadloos aan bij Friends in Business

Rox Legal - Rotterdam

Ook RoX Legal heeft de verbintenis met Friends in Business met een jaar verlengd. ‘Wij geloven in de kracht van een goed netwerk,’ zegt Rogier van Heeswijk. ‘Dit is een belangrijke strategische pijler van waaruit RoX Legal haar business organiseert. Dit sluit naadloos aan op het gedachtegoed van Friends In Business.’  

Net als Friends in Business organiseert RoX Legal uiteenlopende events en bijeenkomsten voor haar netwerk. Voor de zomer organiseerde RoX Legal bijvoorbeeld samen met Florentes Vermogensbeheer een event in het trammuseum, met een lezing over communicatie. Op 9 september organiseert RoX Legal samen met IndeStad de eerste editie van De Rotterdamse Vastgoed Rally. Een uniek evenement dat relaties en partners van beide bedrijven samenbrengt om hun gezamenlijke passie voor bijzondere auto’s te delen. Ook relaties die zijn ontstaan vanuit het Friends in Business netwerk rijden mee! Het belooft een mooie dag te worden. Lees verder op LinkedIn.

De uiteenlopende partners en samenwerkingsverbanden van RoX Legal zie je ook terug in hun RoxCasts. Ze bespreken diverse onderwerpen op het vlak van vastgoed, veilingen en ondernemersrecht. Volg hun RoXCasts om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rox Legal

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Meer nieuws