Ondernemerschap

Ruben van Eijck (BASE Advocaten) gefeliciteerd door Aboutaleb voor 15e marathon

BASE Advocaten - Rotterdam

Ruben van Eijck van BASE Advocaten heeft zondag zijn vijftiende marathon van Rotterdam gelopen. De advocaat werd na afloop gefeliciteerd door burgemeester Ahmed Aboutaleb. Van Eijck liet vorige maand voor onze camera nog weten te twijfelen over deelname aan de marathon, maar uiteindelijk is hij toch van start gegaan.

‘Ik heb echt te weinig getraind, ik word steeds ouder en het kost me steeds meer moeite, dus eigenlijk zeg ik nee, maar je weet het nooit’, vertelde hij lachend tijdens een businesslunch in Kaat Mossel.

De Rotterdammer, die al bijna 25 jaar advocaat is, kwam na 42 kilometer en 195 meter binnen in een tijd van 04:05:07.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws