Ondernemerschap

Ruben van Eijck (BASE Advocaten): ‘We kijken uit op de Euromast, een schitterende locatie’

BASE Advocaten - Rotterdam

BASE Advocaten is gevestigd in de Zeemansstraat in Rotterdam. ‘Een schitterende locatie’, glundert Ruben van Eijck. ‘We gaan daar nooit meer weg . We hebben het helemaal verbouwd, een dakterras aangelegd en kijken uit op de Euromast.’

In 2006 is BASE Advocaten opgericht door vier advocaten en vanwege de groei waren verhuizingen noodzakelijk. Begonnen aan de Van Vollenhovenstraat – ook in het Scheepvaartkwartier – en inmiddels met twintig medewerkers gevestigd in de Zeemansstraat. 

In de video vertelt Van Eijck over de verhuizingen in de afgelopen jaren. 

Lees ook: 

Competitieve doorbijters!

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws