Ondernemerschap

Ruben van Eijck (BASE Advocaten): ‘Wij kunnen ons meten met welk kantoor dan ook’

BASE Advocaten - Rotterdam

Friends in Business organiseert iedere maand een businesslunch. Kleinschalige bijeenkomsten op prachtige locaties in Rotterdam en omstreken.

Restaurant The Park (Bilderberg Parkhotel Rotterdam), Kaat Mossel, Van der Valk Hotel ARA, Worldhotel Wings, Restaurant Wijnbar-de Bank, Hotel & Restaurant De Arendshoeve en in december in Restaurant Roots (Hilton Rotterdam).

Een vast onderdeel van de lunches is het introductierondje. Friends vertellen iets over zichzelf en over het bedrijf waar zij werken. Dat deed ook Ruben van Eijck van BASE Advocaten – al jaren lid van Friends in Business – tijdens een lunch in Bergambacht bij De Arendshoeve.

'Ik wil altijd uitdragen dat wij heel goed zijn in wat wij doen. Wij kunnen ons meten met welk kantoor dan ook. En ik wil uitstralen dat ik het met heel veel plezier doe. Als ik dat kan verpakken in een kort verhaal, dan is mijn introductierondje wel geslaagd.'

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws