Ondernemerschap

Sanne Barbas (BASE Advocaten) gastspreker op uitverkocht LabourLawLands

BASE Advocaten - Rotterdam

Sanne Barbas van BASE Advocaten is één van de gastsprekers op het uitverkochte LabourLawLands 2019. Dat evenement vindt plaats in De Fabrique in Utrecht op 21 november.

LabourLawLands is hét congres als het gaat om arbeidsrecht. Barbas van BASE Advocaten zal samen met Ronald Kamminga (UWV) een interactieve workshop geven met als thema ‘Ontslagvolgorde en afspiegeling’.

Klik hier voor het volledige programma van LabourLawLands. 
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws