Ondernemerschap

Schaatsteam Henk Angenent gepresenteerd bij hoofdsponsor Ormer ICT

Ormer ICT - Schiedam

Op het hoofdkantoor van Ormer ICT in Schiedam is deze week het schaatsteam van Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent officieel gepresenteerd: Ormer ICT/New Care Supplements. Dit ambitieuze team bestaat uit zes toptalenten met medaillekansen in het marathonschaatsen.

De verwachtingen zijn hooggespannen. Ploegleider Kees Haverkamp gaat de schaatsers Joram Verkerk, Wabe de Rooij, Max van Honschoten en Maikel Stam begeleiden. Doel is om de diverse podiumplaatsen van vorig jaar minimaal te evenaren. Angenent is de stuwende kracht achter Team Ormer ICT/New Care Supplements. Ook is er een belofteteam opgericht (Team Recycling.nl), met Igor Baars en Luke Kooij. 

De teams zijn een kweekvijver voor schaatstalent. Toppers als Evert Hoolwerf, Bart Hoolwerf, Antwan Tolhoek, Mats Stoltenborg en Danny Stam komen allemaal uit de stal van Henk Angenent. Binnen het team wordt een topsportklimaat gecreëerd waarbij de schaatsers optimaal en in hun eigen tempo kunnen uitgroeien tot zelfbewuste toppers in het marathonschaatsen.

Over Ormer ICT:
Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen zij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. 

Lees ook: 

Feyenoord kiest wederom voor Ormer ICT

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws