Ondernemerschap

Schagen nieuwe Food & Beverage Manager van Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Jeroen Schagen is de nieuwe Food & Beverage (F&B) Manager van Hilton Rotterdam. Schagen, geboren in 1985, is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage concept voor Hilton Rotterdam, inclusief restaurant Roots Rotterdam en de Meetings & Events.

Met deze benoeming verruilt Schagen, Boca’s Rotterdam voor Hilton Rotterdam, het hotel gelegen aan het Hofplein, midden in het centrum van Rotterdam. ‘We zijn verheugd om Jeroen te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee’, aldus Karin van den Berg, General Manager van Hilton Rotterdam.

Nieuwe uitdaging
In eerdere zaken, als Branding Beachclub in Noordwijk en The Suicide Club in Rotterdam, heeft Schagen de afgelopen jaren in binnen-en buitenland ervaring opgebouwd als Bar Manager, bedrijfsleider en Chalet Manager. Hij heeft zichzelf en het F&B team van Hilton Rotterdam ambitieuze doelen gesteld en ziet dit als een enorme kans: ‘Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik absoluut gevonden binnen Hilton Rotterdam en restaurant Roots. Ik wil me graag richten op het concept, om dat naar een nog hoger niveau te tillen, daarnaast wil ik het F&B-team motiveren zodat iedereen de kans krijgt te leren en door te groeien.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws