Ondernemerschap

Schoonderwoerd in Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport - Rotterdam

De Raad van Toezicht van de Stichting Rotterdam Topsport is versterkt met Remco Schoonderwoerd. Hij volgt Frans Aarens op.

Schoonderwoerd is partner van Mazars en registeraccountant, gespecialiseerd in familiebedrijven en de sector Transport en Logistiek. Hij beheert voor de Raad van Toezicht de portefeuille financiën. ‘Als groot liefhebber van sport met een hart voor de stad Rotterdam stel ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme graag ter beschikking voor Rotterdam Topsport en de doelstellingen die deze ambitieuze stichting nastreeft,’ zegt Schoonderwoerd. 

De leden van de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport zien toe op de werkzaamheden van de organisatie en geven, gevraagd en ongevraagd, advies. Verder keuren zij de begroting, het jaarverslag en de jaarrekening goed. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws