Ondernemerschap

Schot Accountants & Adviseurs nieuwe partner Friends in Business

Schot Accountants & Adviseurs - Rotterdam

Schot Accountants & Adviseurs is lid geworden van Friends in Business. Dit bedrijf, gevestigd aan de Stadionweg tegenover de Kuip, is opgericht in 1947. ‘Wij werken met een getalenteerd en goed opgeleid team van accountants’, vertelt Richard Beek (foto, rechts).

Schot Accountants & Adviseurs is gespecialiseerd in onder andere het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van salarisadministraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van administraties, bedrijfseconomische- en fiscale aangelegenheden.

‘Maar niet alleen voor ondersteuning bij of vragen over het voeren van de administratie kunnen ondernemers bij ons aankloppen, maar ook voor diverse belastingaangiften. Voor het opstellen van begrotingen, ondernemersplannen, financieringsvraagstukken, liquiditeitsprognoses en accountantsverklaringen zijn ondernemers bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn er voor zowel de gevestigde ondernemer als voor de startende ondernemer’, vertelt Richard.

Eerder deze maand was Richard al aanwezig bij de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen. Wij presenteerden op die avond ons nieuwe magazine, met YouTube-fenomeen Gio Latooy op de cover.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schot Accountants & Adviseurs

Meer nieuws