Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: donderdag kennissessie ‘Cryptocurrencies ontcijferd’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert op donderdag 19 april in Gebouw de Nieuwe Boompjes in Rotterdam de kennissessie ‘Cryptocurrencies ontcijferd’. Tijdens deze kennissessie praten diverse ervaren gasten de aanwezigen bij over de gevolgen én de mogelijkheden van onder andere blockchain, de groeiende economie en de Brexit.

Dagelijks hebben we het over de Bitcoin, Ripple, Ethereum en ga zo maar door. Massaal zijn deze digitale munten gekocht. Betekent de opkomst van deze cryptovaluta dat er straks geen euro's, yens en dollars meer zijn? Wat betekent dit voor uw organisatie? En verdwijnt door blockchain ook uw betalingsrisico? Oftewel, is blockchain de Brexit van de kredietverzekering?

Dé specialist op het gebied van blockchaintechnologie vanuit Euler Hermes zal de gasten meer vertellen over het effect van deze nieuwe ontwikkeling op de economie. Vervolgens neemt Ralph van Helden, country manager bij Lloyds of London, de aanwezigen mee naar de dagen voor, tijdens en na de Brexit. Hoe moet u hierop anticiperen? 

Van Helden heeft dagelijks te maken met vraagstukken over deze ontwikkeling en geeft concrete handvatten voor de Nederlandse ondernemer. Als laatste zal Astrid Wijnveldt, specialist kredietverzekeringen bij Schouten Zekerheid, toelichten welke oplossingen kredietverzekeraars in binnen- en buitenland bieden en welke keuzes gemaakt moeten worden.

Het programma begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws