Ondernemerschap

Schouten Zekerheid en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid en Rotterdam Topsport hebben voor het vijfde achtereenvolgende jaar hun samenwerking verlengd. ‘Als bedrijf vinden wij het belangrijk om de regio en topsport bij elkaar te brengen en op welke manier kan dat beter dat Rotterdam Topsport te sponsoren,’ zegt directeur Wilco de Haan.

‘Sport is een belangrijk thema in onze organisatie. Niet alleen zijn we hoofdsponsor van hardloper Nick van der Poel en sponsor van Hockeyclub Rotterdam, ook onze collega’s stimuleren we om sportief en gezond bezig te zijn. Dat past helemaal bij de topsportgedachte,” aldus De Haan. 

Ook Rotterdam Topsport is blij met de langdurige samenwerking. ‘Schouten Zekerheid beheert onze verzekeringsportefeuille op prettige wijze. De manier waarop zij het DNA van een topsporter vertalen naar hun organisatie en klanten is bijzonder. Wij zijn trots op deze samenwerking,’ aldus Hans den Oudendammer, directeur van Rotterdam Topsport.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws