Ondernemerschap

Schouten Zekerheid gaat Formula Student Team Delft sponsoren

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid is een van de nieuwe sponsores van het Formula Student Team Delft, een volledig door studenten gerund interdisciplinair raceteam. De Rotterdamse verzekeringsmakelaar slaat bij de ondersteuning van het raceteam de handen ineen met haar partner Beequip.

Het Formula Student Team Delft houdt zich bezig met elektrificatie, door elk jaar een nieuwe, betere, snellere en zuinigere raceauto te ontwikkelen voor hun deelname aan Formula Student. Dit is een wereldwijde competitie gericht op het ontwikkelen, marketen en managen van raceteams door verschillende universiteiten.

Innovatie, duurzaamheid en topsport
Beequip voorziet het team van een gepersonaliseerde bus met trekhaak. Daarnaast zorgt Schouten Zekerheid voor een tweejarige allriskverzekering voor het team. ‘Innovatie, duurzaamheid en topsport passen bij onze organisatie. Daarom past de sponsoring van het Formula Student Team Delft perfect bij ons,’ zegt Wilco de Haan, directeur van Schouten Zekerheid.

‘Door de kennis, inzet en ondersteuning van Beequip en Schouten Zekerheid zal Formula Student Team Delft dit jaar met een gloednieuwe bus de DUT23-raceauto vervoeren naar de Europese competities, om hier te racen voor de overwinning,’ vertelt Stijn Linthorst, Chief Operations Officer bij Formula Student Team Delft.

Lees het volledige persbericht op de website van Schouten Zekerheid

Foto, van links naar rechts: Wilco de Haan, directeur Schouten Zekerheid – Job Reijns, Chief Autonomous Formula Student Team Delft – Emma van den Brink, CFO Formula Student Team Delft – Kevin van ’t Oor, Marketing Communicatie Specialist Beequip

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws