Ondernemerschap

Schouten Zekerheid gaat samenwerking aan met Beequip

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Naast het aanbieden van leaseoplossingen breidt equipment lease specialist Beequip in samenwerking met Schouten Zekerheid het aanbod uit. Ondernemers kunnen nu namelijk ook materieel dat ze via hen financieren verzekeren. Na een succesvolle pilot met Schouten Zekerheid slaan de twee financiële bedrijven de handen ineen.

Joris Linders, mede-oprichter van Beequip: ‘Door de ontzorging op gebied van verzekeringen, kunnen we samen MKB Nederland nog beter helpen.’ Zowel net gestarte als doorgewinterde MKB-ondernemers krijgen bij het leasen van zwaar materieel voortaan de mogelijkheid om zich direct op de juiste manier te verzekeren van een goede dekking bij eventuele schade. Schouten Zekerheid ziet met de samenwerking extra mogelijkheden binnen een doelgroep die beide bedrijven bedienen.

Wilco de Haan (directeur Schouten Zekerheid): ‘Door deze samenwerking kunnen we gebruik maken van elkaars sterktes. Schouten Zekerheid helpt Beequip en haar klanten door passende verzekeringen aan te bieden voor het geleasede materieel en zorgt dat aan de verzekeringsverplichtingen wordt voldaan. Zo kunnen beide bedrijven optimaal ondernemers blijven helpen om hun bedrijven te laten groeien.’

Foto: Beequip

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws