Ondernemerschap

Schouten Zekerheid hoofdsponsor hardloper Nick van der Poel

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

De komende drie jaar is de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid hoofdsponsor van Nick van der Poel. Hiermee helpt het bedrijf de hardloper zijn ambitie te verwezenlijken: in 2020 tot de nationale top behoren op de lange afstanden.

Nick van der Poel (links) en Vincent van Dijk (Schouten Zekerheid) ondertekenden de sponsorovereenkomst.

 

De 29-jarige Van der Poel, HR-manager en lid van atletiekvereniging Ilion te Zoetermeer, is al jaren een competitieve wedstrijdloper. Regelmatig breekt hij zijn persoonlijke records. Momenteel heeft hij 31.17 op de 10 kilometer staan en 2.26.21 op de marathon. De komende jaren wil Van der Poel zich nog meer toeleggen op zijn hardloopcarrière. Om hem hierbij te helpen, heeft Schouten Zekerheid ervoor gekozen de ambitieuze hardloper financieel te ondersteunen.

Schouten Zekerheid Running Team

Schouten Zekerheid staat bekend als een sportieve organisatie. Regelmatig doen medewerkers mee met voetbal- en hockeywedstrijden en organiseert het bedrijf hardloopclinics voor het Schouten Zekerheid Running Team, bestaande uit collega’s en relaties. Daarnaast doen jaarlijks meerdere teams van het bedrijf mee aan de Rotterdamse Bruggenloop en de (kwart) marathon van Rotterdam.

Van der Poel is geen onbekende binnen het Schouten Zekerheid Running Team; regelmatig loopt hij mee in het team van de Rotterdamse verzekeringsmakelaar. In 2016 resulteerde dat in een tweede plaats bij de Bruggenloop Rotterdam, met een tijd van 48 minuten en 38 seconden op de 15 kilometer. In datzelfde jaar eindigde een van de Business Teams van Schouten Zekerheid, met Nick, eerste bij de Business Run als snelste recreantenteam.

Blog voor gezonde levensstijl

De komende jaren zal Nick een blog bijhouden waarin hij de lezers op de hoogte houdt van zijn voortgang. Daarnaast zal Nick op dit blog tips en tricks delen voor een gezonde levensstijl en voor (beginnende) hardlopers. Dit blog wordt binnenkort gelanceerd.

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws