Ondernemerschap

Schouten Zekerheid is klaar voor de HomeRide

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid doet komend weekend onder leiding van teamcaptain Wilco de Haan mee aan de HomeRide. Doel van deze tocht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

‘Als Rotterdamse verzekeringsmakelaar streven wij naar échte zekerheid, voor iedereen. Ook voor de gasten van de Ronald McDonald Huizen. Daarom dragen we graag ons steentje bij door deel te nemen aan de HomeRide.’

Jaco Menne, adviseur beroepsaansprakelijkheid & risicomanagement van Schouten Zekerheid, vertelde eerder dit jaar tijdens een businessinlunch van Friends in Business in restaurant JAQ al over de deelname aan de HomeRide.

Lees ook: ‘500 kilometer fietsen in 24 uur voor HomeRide’

We fietsen op 25 en 26 juni in 24 uur in totaal 500 kilometer dwars door Nederland. Dat doen we in estafettevorm. Het mooie is dat zowel de start als finish in Rotterdam zijn. Wij rijden voor het Ronald McDonald huis in Rotterdam. Ik kan wel wat hebben, maar voor 200 kilometer fietsen moet hard getraind worden.’

Helpt u mee? Doneren kan nog steeds.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws