Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: kennissessie ‘Cryptocurrencies ontcijferd’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert op donderdag 19 april de kennissessie ‘Cryptocurrencies ontcijferd’. Tijdens deze kennissessie praten diverse ervaren gasten de aanwezigen bij over de gevolgen én de mogelijkheden van onder andere blockchain, de groeiende economie en de Brexit.

Dagelijks hebben we het over de Bitcoin, Ripple, Ethereum en ga zo maar door. Massaal zijn deze digitale munten gekocht. Betekent de opkomst van deze cryptovaluta dat er straks geen euro's, yens en dollars meer zijn? Wat betekent dit voor uw organisatie? En verdwijnt door blockchain ook uw betalingsrisico? Oftewel, is blockchain de Brexit van de kredietverzekering?

U kunt bij deze kennissessie zijn van Schouten Zekerheid. Klik voor meer informatie op deze link

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws