Ondernemerschap

Schouten Zekerheid kiest voor ZIVVER

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid werkt sinds dinsdag 24 juli met ZIVVER, een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. ‘Wij streven continu naar het leveren van uitstekende en veilige service voor onze relaties. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld.’

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals bedrijfsgevoelige informatie, burgerservicenummers van medewerkers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht. Dus ook hackers niet. 

Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen. Door voor ZIVVER te kiezen, kiest Schouten Zekerheid voor de beste vorm van informatiebeveiliging. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws