Ondernemerschap

Schouten Zekerheid organiseert kennissessie ‘Internationaal uitzenden zonder zorgen’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Op 26 september organiseert Schouten Zekerheid de kennissessie ‘Internationaal uitzenden zonder zorgen’. Het uitzenden van medewerkers naar het buitenland brengt verantwoordelijk voor een werkgever met zich mee: reizen naar en verblijven in andere landen is immers niet zonder risico’s.

Denk aan tropische ziektes, onveiligheid op straat of ongevallen in het verkeer. Maar ook zijn er andere normen, waarden en gebruiken waar medewerkers mee om moeten gaan. Focussen op zowel de bedrijfsvoering als het welzijn van medewerkers die de grens overgaan, is een uitdaging voor de meeste internationale organisaties.

Tijdens de kennissessie ‘Internationaal uitzenden zonder zorgen’ gaat Schouten Zekerheid niet alleen in op de zorgplicht die bedrijven voor werknemers hebben, maar met name op de mogelijkheden om deze zorg in te zetten in een kans voor een bedrijf om effectief in het buitenland te kunnen werken: veilig, in lijn met buitenlandse wetgeving en met een tevreden en effectieve medewerker.

De kennissessie start op 26 september om 14.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Klik hier voor het hele programma. Er zijn geen kosten verbonden aan ‘Internationaal uitzenden zonder zorgen’. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws