Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: webinar ‘Duurzame inzetbaarheid in de praktijk’ op 26 mei

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert op dinsdag 26 mei het webinar ‘Duurzame inzetbaarheid in de praktijk, van 14.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens dit webinar gaat Jan Dirk Stouten in gesprek met Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid) en Vincent van Dijk (Directeur Schouten Zekerheid Employee Benefits).

Deelnemers krijgen in het webinar uitgelegd hoe zij duurzame inzetbaarheid succesvol kunnen vormgeven en implementeren binnen een organisatie. Ook krijgen de deelnemers aan de hand van een business case te zien wat hier de waarde van is voor werkgevers en hun medewerkers. Daarnaast praten Brenda van Dijk en Vincent van Dijk de mensen bij over het belang van duurzaam inzetbare medewerkers tijdens én na corona.

Na dit webinar weet u:
– Wat duurzame inzetbaarheid is en wat het u als werkgever en uw medewerkers concreet oplevert. 
– Hoe u start met duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie.
– Met welke stappen u tot een strategisch duurzaam inzetbaarheidsprogramma komt. 
– Welke obstakels organisaties ervan weerhouden te investeren in duurzame inzetbaarheid en hoe u deze wegneemt.
– Waarom het juist in deze tijd zo belangrijk is om te investeren in de gezondheid, vitaliteit en fitheid van uw medewerkers. 

Aanmelden voor het webinar 'Duurzame inzetbaarheid in de praktijk' kan hier. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws