Ondernemerschap

SERIS: meer dan 100 jaar ervaring op Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland heeft zich aangesloten bij Friends in Business. Relatiemanager Eveliene van Bokkel ging vorige week met speciale FIB-taartjes langs bij Geert Vercruijssen en directeur Aad de Vries.

SERIS is een familiebedrijf. Met het moederbedrijf in Frankrijk en zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken zij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. 

Daarnaast heeft SERIS meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt. De oplossingen die zij bieden voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. 

Alle activiteiten van SERIS zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws