Ondernemerschap

Nieuw hoofdkantoor voor SERIS Nederland

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS gaat verhuizen. Vanaf 13 november zal het hoofdkantoor gevestigd zijn in een splinternieuw pand aan de Kerkeplaat 2g in Dordrecht. Ook het eigen opleidingscentrum, SERIS Academy, verhuist mee naar de locatie die pal langs de N3 en op een steenworp van de A15 en A16 ligt.

‘Als landelijke leverancier van integrale beveiligingsoplossingen groeide SERIS uit haar jasje. Daarnaast voldeed het huidige kantoor aan de Pieter Zeemanweg niet meer aan de hedendaagse eisen en wensen’, vertelt Aad de Vries, algemeen directeur van SERIS Nederland.

‘Bij het zoeken naar een nieuw hoofdkantoor zijn wij bewust bij onze roots gebleven, een vertrek uit de Drechtsteden was voor ons geen optie. Ik ben ervan overtuigd dat SERIS met deze verhuizing klaar is voor de toekomst. Afgezien van een nieuw bezoekadres met een fraaie uitstraling  verandert er voor onze relaties helemaal niets! Ons logo blijft onveranderd, ons kantoorpersoneel verhuist mee, ons rekeningnummer blijft hetzelfde, het telefoonnummer verandert niet, ons postadres blijft gelijk en het allerbelangrijkste: onze kwaliteit blijft uitstekend.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws